4GTV+, viitorul televiziunii

4GTV+ este o aplicatie pusa la dispozitie de Vodafone Romania, disponibila pe laptop/pc, in Google Play sau App Store, disponibila cu abonamentele RED, SUPER RED si SMART NET. Descarcand gratuit aceasta aplicatie, ramai mereu conectat la distractie si nu vei pierde niciun episod din serialul tau preferat, avand acces la selectia de seriale, lme si productii Netflix. Trebuie doar sa te loghezi din contul tau MyVodafone si poti urmari toate filemele si serialele originale HBO GO, de cate ori doresti si de oriunde ai fi. In plus, aplicatia Zonga iti pune la dispozitie peste 36 milioane de melodii.
Ai acces la o colectie impresionanta de filme de festival si de Hollywood, seriale, documentare si muzica de cea mai buna calitate, precum si la canale TV, toate prin contul tau MyVodafone.
Descopera Vodafone 4GTV+. Alege un abonament RED, SUPER RED sau SMART NET care, de asemenea, iti pun la dispozitie si o gama larga de smartphone-uri gratuite la incheierea abonamentelor pe o perioada minima de 24 luni. Daca smartphone-ul cadou nu este pe masura necesitatilor tale, poti alege ce telefon doresti din zeci de modele, achitand un avans.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *