Ce este aplicatia You pusa la dispozitie de Vodafone?

You by Vodafone este o aplicatie pentru telefonele mobile cu sistem de operare Android sau iOS, deidcata personelor cu varste cuprinse intre 14 si 20 ani care, odata instalata, iti ofera numeroase beneficii pe care le vom vedea impreuna in cele ce urmeaza.
In primul rand, pentru a te inscrie, exista doua modalitati. Prima este prin trimiterea unui simplu sms cu CNP-ul personal la numarul 2700. Clientul trebuie sa aiba credit minim 6 euro dinsponibil pentru a putea activa optiunea. Dupa trimiterea sms-ului, optiunea se activeaza automat; Cea de-a doua modalitate ste cea prin USSD/My Vodafone. Astfel, agentul din magazin sau clientul efectueaza manual operatiunea de Credit Back prin sms la numarul 579 cu textul „CREDIT” alegand ulterior USSD din rmaura PROMOTII/OFERTA YOU.
In ceea ce priveste beneficiile incluse, cu extraioptiunea You ai la dispozitie 1500 de ce vrei tu, pe care le poti consuma vrei, 3000 Mb lunar + un bonus de 10000 Mb valabil 10 saptamani. In plus, ai 10000 Mb lunar, la check-in in aplicatia You, minute si sms-uri nelimitate catre You si Vodafone, iar cu aplicatia Zonga ai muzica nelimitata, direct pe telefonul tau.
Aplicatia YOU poate fi descarcata din Google Play sau App Store. Astfel ai acces la toata lumea din retea, iar daca dai check -in din aceasta aplicatie, saptamanal ai sansa de a castiga un X-BOX.
Vodafone a gandit aceasta extraoptinue special pentru clientii cei mai tineri, avand un tarif lunar accesibil in care sunt incluse toate beneficiile de care poate avea nevoie un utilizator din acest segment de varsta.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *