Cu Orange Travel, Ai Controlul Costurilor În Roaming

orange.travelCu aplicația gratuită Orange Travel, scapi de grija costurilor de roaming având acces oricând la tarifele și opțiunile recomandate pentru fiecare țară în care călătorești. Cu Ofertele Orange ai la dispoziție o gamă largă de opțiuni pentru Roaming, în funcție de destinația aleasă și de necesități. Toate acestea pot fi ținute sub control cu aplicația disponibilă pentru telefonul tău Android. Printre facilitățile pe care le oferă această aplicație, se numără faptul că ești notificat automat atunci când te înregistrezi în roaming, ești mereu la curent cu consumul tău de minute, mesaje sau trafic de internet, stabilești praguri de consum la care să fii notificat, ai acces oricând la tarifele de roaming și opțiunile recomandate pentru fiecare țară în care călătorești și poți să activezi opțiuni de roaming direct din aplicație.

Oferte Telefonie Mobilă 

Pentru utilizatorii care au nevoie de trafic de date în Roaming, Oragne are o gamă de opțiuni special concepute pentru abonați. Prima, Travel Moldova, are un tarif de 2 euro cu TVA inclus, și îți oferă 50 MB. Această opțiune are o valabilitate de 24 de ore de la activare. Travel Data 100, are un cost de 1,98 euro cu TVA inclus, tot o valabilitate de 24 h, iar traficul inclus este de 100 MB. Țările în care poți folosi opțiuneasunt: Zona 1 – Uniunea Europeană, Islanda, Norvegia, Liechtenstein. Travel Data 500 are un tarif de 9,92 euro cu TVA inclus și o valabilitate de 7 zile de la activare, iar țările în care poți folosi opțiunea sunt: Zona 1 – Uniunea Europeană, Islanda, Norvegia, Liechtenstein.  Noua opțiune Travel Data Extra, are un cost de 18 euro cu TVA inclus și oferă 50 Mb cu o valabilitate de 7 zile pentru următoarele zone: Arabia Saudită, Argentina, Australia, Canada, China, Elveția, Israel, Muntenegru, Peru, Qatar, Republica Dominicană, Rusia, Serbia, SUA, Thailanda, Turcia și Ucraina.

O altă opțiune pentru internetul în roaming este Internet în Turcia, care oferă 500 MB trafic de internet în rețeaua Turk Telekom (Avea) pentru doar 4,96 euro cu TVA inclus. Acestă opțiune are o valabilitate de 7 zile din momentul activării.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *