Cum sa ai grija de casa ta cu Orange Smart Home

Orange Smart Home este o solutie gandita pentru cei care îsi doresc un mod de viata mai confortabil, mai usor, mai sigur si mai eficient din punct de vedere energetic. Iti poti personaliza pachetul Orange Smart Home cu senzorii doriti, în functie de nevoile tale, iar echipamentele incluse se conectează simplu si usor.
Programezi echipamentele pentru diferite actiuni si scenarii, iar aplicatia iti trimite notificari pe telefonul mobil, tableta sau calculator.

Solutia include dispozitivul central, 6 senzori si acces la aplicația Orange Smart Home, insa pe viitor vor fi integrate si alte echipamente. Iar cu ajutorul acesteia, te conectezi prin telefon, tableta sau PC la dispozitivul central de unde poti controla intreaga casa.
Abonamentul Orange Smart Home are un cost lunar de 15 euro si contine dispozitivul central si 2 senzori la alegere.

Compara Tarifele

In plus aii acces la aplicatia Orange Smart Home de pe computer, telefonul mobil si tableta. Primesti nelimitat alerte pe e-mail si SMS, pe telefonul mobil sau PC. Datele tale sunt salvate automat timp de o luna. Primesti alerte chiar daca nu functioneaza conexiunea de internet de mare viteza, prin conectarea sistemului in regim de rezerva la reteaua 2G. Beneficiezi de asistență tehnică zilnic, de luni pana duminica intre orele 09:00 – 20:00.
Costul abonamentului Orange Smart Home este fix pe intreaga perioada contractuala de 24 luni, indiferent de numarul de senzori suplimentari pe care ii conectezi la dispozitivul central.

Compara Tarifele

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *