Experiența Wi-fi La Tine Acasă Oferită De UPC

upc.wifreeUPC oferă clienților săi posibilitatea de a testa experiența Wi-fi acasă, la prețuri convenabile. Ofertele UPC în ceea ce privește tarifele pentru internet, sunt în prezent 3 la număr, cu prețuri ce diferă în funcție de viteza de download aleasă.

Connect 150 este primul astfel de abonament, cu un tarif lunar de 34 lei cu TVA inclus. Acest abonament include internet nelimitat cu viteză download de până la 150 Mbps și viteză upload de până la 6 Mbps, Modem Wi-Fi CONNECT BOX, inclus in abonament, acces gratuit la internet în afara casei prin UPC Wi-Free și abonament telefonie Alo Nelimitat UPC inclus.

Connect 300, cel de-al doilea abonament din această gamă, costă 39 lei/lună cu TVA inclus, și îți oferă internet nelimitat cu viteză download de până la 300 Mbps și viteză de upload de până la 6 Mbps Modem Wi-Fi CONNECT BOX, inclus in abonament, acces gratuit la internet în afara casei prin UPC Wi-Free și abonament telefonie Alo Nelimitat UPC.

Ultimul tip de abonament din această categorie este Connect 500, care are un pret lunar de 49 lei cu TVA inclus, și oferă internet nelimitat cu viteză download de până la 500 Mbps și viteză de upload de până la 25 Mbps Modem Wi-Fi CONNECT BOX, inclus in abonament, acces gratuit la internet în afara casei prin UPC Wi-Free și abonament telefonie Alo Nelimitat UPC.

Oferte Internet Fix

Ceea ce au în comun aceste 3 abonamente, este în primul rând Modemul Wi-Fi CONNECT BOX, cel mai nou și performant standard Wi-Fi: 802.11 ac, cu care poți atinge până la 500 Mbps pe conexiune wireless, acoperire imbunătățită și semnal puternic în orice colț al casei, dual band: 2,4 si 5 GHz, distribuție inteligentă a semnalului Wi-Fi intre mai multe device-uri conectate, Interfață intuitivă și asistență la instalare, design modern, 4 porturi Ethernet + 2 porturi telefonie UPC. Pentru o functionare optimă recomandăm următoarele configurații pentru calculator: Sistem de operare Microsoft Windows 7, Linux, MacOS, Memorie Intel i5 2,5Ghz (2 CORE) sau echivalent, Placă de rețea Gigabit Network Interface Controller, Memorie RAM minim 2 GB, Cablu de rețea UTP CAT5E sau CAT6 pentru viteze mai mari de 100 Mbps.

Aceste abonamente pot fi achiziționate fie ca atare, separat, sau pot fi introduse în pachete de servicii, alături de televiziune și telefonie, într-o soluție unică și convenabilă.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *