36 GB Bonus La Orice Abonament Telekom

telekom.roIndiferent de abonamentul ales, acum ai 36 Gb bonus 4G  pentru a putea rămâne mereu conectat oriunde te-ai afla. Alege oricare dintre Abonamentele Telekom dintre cele alese pentru această promoție și bucură-te în primele 3 luni de beneficiile abonamentului Complete XXL. Bonusul de 36 GB se oferă la viteza 4G sub forma a câte 1,5 GB lunar, la activarea / reînnoirea contractului pe o perioadă contractuală de 24 luni. Bonusul este valabil doar pentru abonamentele Surf M / Talk L / Surf L / Complete XL / Complete XXL.

Abonamentul Complete XXL, cel mai complet din ofeta Telekom în ceea ce privește beneficiile incluse, are un cost lunar de 178,00 lei și include minute și sms-uri naționale nelimitate, 1500 minute internaționale pe fix și mobil, 1500 minute în Roaming, 8 Gb internet și 2Gb internet mobil în Roaming. Un alt abonament participant la aceasta ofertă este Complete XL, cu un tarif lunar de 89,00 lei în care ai incluse minute și sms-uri naționale nelimitate, 750 minute internaționale pe fix și mobil, 750 minute în Roaming, 4Gb internet mobil național și 750 Mb internet mobil în Roaming. Cu Surf L, beneficiezi de minute și sms-uri naționale nelimitate, 3.5 GBinternet mobil la viteză 4G și 750 Mb internet mobil în Roaming, pentru suma de 64,00 lei pe lună.  La același preț lunar, de 64,00 lei, poți opta pentru abonamentul Talk L care îți pune la dispoziție, de asemenea, minute și sms-uri naționale nelimitate, 750 minute internaţionale fix şi mobil, 1 GB internet mobil la viteză 4G și 750minute în roaming. Ultima variantă de abonament, pentru a beneficia de bonusul de 36 Gb 4G, este Surf M, care costă 46 lei/lună cu minute naționale nelimitate și 2 GB internet mobil la viteză 4G. Celelalte servicii se vor plăti separat, în funcție de consum.

Oferte Telefonie Mobilă 

În plus, la orice abonament ales, ai posibilitatea de a achiziționa și un smarphone din gama pusă la dispoziție de Telekom, la prețuri speciale.

Traficul de date recomandat se va consuma cu viteza de download de până la 150 Mbps și de upload de până la 50 Mbps. După depăşirea traficului de date recomandat viteza de download va scădea până la o valoare maximă de 64 kpbs, iar traficul suplimentar nu va fi tarifat. Traficul inclus la viteza de 150 Mbps revine la valoarea ințială începând cu următoarea perioadă de facturare.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *