50% Reducere La Abonamente Și Smartphones La Portarea În Digi

digimobilÎncă de la lansarea serviciului de telefonie mobilă Digi, acesta s-a bucurat de un succes neașteptat, reusind să porteze peste 1 milion de clienți de la operatorii concurenți. Ofertele Digi sunt cunoscute pentru prețurile scăzute și numeroasele beneficii incluse.

Digi Mobil este lider incontestabil la portari in Romania in cursul anului 2016, conform autoritatilor de la ANCOM. Vorbim despre nu mai putin de 434.816 portari in reteaua Digi Mobil doar in cursul anului 2016, mai mult decat dublu fata de orice alt competitor si aproape jumatate din totalul portarilor facute in total in reteaua celor RCS & RDS. Prin ofertele sale la prețuri extrem de mici, a forțat într-o oarecare măsură ceilalți operatori de pe piața din România să reducă tarifele, multe dintre ele apropiindu-se în momentul de față de cele ale companiei Digi Mobil.

Digi Mobil urează „bun venit” noilor săi clienți cu reduceri de 50% la prețul telefoanelor și al abonamentelor, dacă portarea are loc de pe alt abonament. Dacă alegi rețeaua Digi, beneficiezi de sute de minute nationale si internationale incluse sau minute nelimitate, internet nelimitat, cu viteze negarantate de pana la 21,6 Mbps in reteaua 3G si de pana la 150 Mbps in reteaua 4G, internet fara limitare a traficului la viteza maxima pentru reteaua 4G, pana la 31.03.2016 și de o gama variata de smartphone-uri in 12 rate fara dobanda si unele chiar gratuite
preturi înecpând de la de 2 euro/luna cu TVA inclus.

Oferte Telefonie Mobilă 

Cel mai solicitat abonament dintre toate ofertele Digi, este deja cunoscutul Optim Nelimitat, care la doar 4,80 euro pe lună îți pune la dispoziție convorbiri naționale nelimitate, internet nelimitat cu viteze de pana la 21,6 Mbps, negarantate, pentru traficul pana la 10GB in reteaua 3G și de pana la 150 Mbps, negarantate, pentru traficul de pana la 50GB – in reteaua 4G. În plus, ai la dispoziție 3000 minute internaționale pentru a ține legătura cu cei dragi aflați peste hotare. Este o ofertă convenabilă, în special dacă alegi să contractezi mai multe abonamente, pentru tine și familia ta. În acest fel, prețul abonamentului scade, astfel că la un număr de 5 abonamente, prețul unuia singur va fi de doar 2,88 euro/lună.

Considerând beneficiile incluse și prețurile extrem de mici, nu este de mirare că Digi a reușit să aducă în rețeaua sa un număr atât de mare de utilizatori.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *