Beneficiile Cartelei Orange

Orange oferă clienților care preferă cartela reîncărcabilă, câteva opțiuni la prețuri mici, dar care îți acordă numeroase beneficii. În plus, dacă activezi o opțiune de minim 5 euro credit, poți câștiga din contul tău Orange un smartphone Samsung Galaxy S7 Edge. De asemenea, dacă reîncarci cartela din Contul tău Orange, primești triplul resurselor de internet.

Ofertele Orange pentru cartelă sunt de 4 feluri, cu prețuri diferite și numeroase beneficii. Prima dintre ele și cea mai ieftina, Opțiunea 5 € credit, este valabilă 30 zile și îți oferă minute și SMS în rețea nelimitate, 2 x 500 minute naționale și internaționale către fix sau SMS naționale din care 2 x 50 minute sau SMS sunt și internaționale pe mobil UE și 2 x 500 MB internet la viteze 4G.  Opțiunea 6 € credit are tot o valabilitate de 30 zile, și beneficiezi de minute și SMS în rețea
nelimitate, 2 x 1000 minute naționale și internaţionale către fix sau SMS naționale din care 2 x 200 minute sau SMS sunt și internaționale pe mobil UE și 2 x 2 GB internet la viteze 4G. Cea de-a treia variantă,  Opțiunea 8 € credit, oferă minute și SMS nelimitate în rețea, 2 x 2000 minute naționale și internaționale către fix sau SMS naționale din care 2 x 300 minute sau SMS sunt și internaționale pe mobil UE și 2 x 4 GB internet la viteze 4G. Cea de-a patra și ultima opțiune este  Opțiunea 10 € credit, cea mai completă dintre toate, care îți pune la dispoziție  minute și SMS nelimitate în rețea, 2 x 2000 minute naționale și internaționale către fix sau SMS naționale din care 2 x 400 minute sau SMS sunt și internaționale pe mobil UE și 2 x 6 GB internet la viteze 4G, totul cu o valabilitate de 30 zile.

Oferte Telefonie Mobilă 

În cazul în care ai terminat beneficiile incluse la opțiunea aleasă, poți adăuga anumite extraopțiuni în funcție de necesitățile tale. Dacă ai nevoie de mai multe minute, cu 2 euro credit ai în plus 50 minute sau SMS naționale și internaționale mobil și fix. Această extraopțiune este disponibilă doar pentru opțiunile de 6, 8, 10 euro credit.  Dacă ai nevoie de mai mult internet, cu 2 euro credit ai în plus 100 MB trafic de internet.

În ceea ce privește viteza de navigare, cu opțiunile cu minute de 5 sau 6 euro credit navighezi la viteze 4G de până la 30 Mbps pentru download și până la 15 Mbps pentru upload; în cazul în care nu ești în zona de acoperire 4G sau nu ai un dispozitiv 4G, beneficiezi de 3G, care oferă viteze pentru download de până la 21,6 Mbps și pentru upload de până la 5,76 Mbps. Cu opțiunile cu minute de 8 și 10 euro credit și cele Internet PrePay de 5 și 6 euro credit navigezi la viteze 4G de până la 150 Mbps pentru download și până la 50 Mbps pentru upload; în cazul în care nu ești în zona de acoperire 4G sau nu ai un dispozitiv 4G, beneficiezi de 3G, care oferă viteze pentru download de până la 43,2 Mbps și pentru upload de până la 5,76 Mbps.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *