Cu Orange Comunici Cu Europa Ca Acasă

Orange.RomaniaCu serviciul Roaming oferit de Orange, poți comunicaușor chiar și atunci când ești în afara României, în țările în care Orange are acorduri de roaming. În momentul de față, Orange deșine acorduri de roaming cu peste 400 de operatori din  200 de țări. Poți folosi internetul în rețelele a peste 300 de operatori din peste 160 de țări și poți naviga la viteze 4G în cele mai importante destinații din lume. Acest serviciu este valabil pentru toate Ofertele Orange, fie că ai un abonament sau ești utilizator de cartelă prepay.

Utilizatorii de abonamente au numoeroaseopțiuni pentru serviciul de Roaming.  Cu Go Europe ai30 minute sau SMS in roaming cu 0,99 euro/ zi, (TVA inclus).Țările în care poți folosi opțiunea sunt: Zona 1 – Uniunea Europeană, Islanda, Norvegia, Liechtenstein. Poți activa opțiunea oricând, dar vei fi taxat doar în zilele în care inițiezi sau primesti un apel, sau trimiți un SMS. Beneficiile sunt valabile 24 de ore. După terminarea minutelor incluse in opțiune, se va activa automat un nou pachet 30 minute cu 1 euro/zi. Cu opțiunea Go Moldova, ai 30 minute sau SMS-uri incluse, tarif trafic de internet: 0,20 euro/MB (fără TVA). Poți activa opțiunea oricând, dar plătești numai când te afli în roaming. După terminarea minutelor incluse opțiune, se va activa automat un nou pachet de 30 de minute cu 4 euro. O ală opțiune pentru roaming este Go World, care îți oferă 60 de minute sau SMS incluse.
Țările în care poți folosi opțiunea sunt: Canada, China, Israel, Rusia, Serbia, Turcia, Ucraina și Statele Unite
Poți activa opțiunea oricând, dar plătești numai când te afli în roaming. Opțiunea se declanșează automat la primul apel primit sau efectuat, precum și la primul SMS trimis. După consumarea minutelor și a mesajelor incluse opțiunea se reactivează automat.

Oferte Telefonie Mobilă 

Pentru utilizatorii de cartele prepay, opțiunea Go Europe cu 2 euro credit, ai  60 de minute sau SMS în roaming. Go World, cu 9 euro credit îți oferă 60 de minute sau SMS în roaming, iar țările în care poți folosi opțiunea sunt Canada, Israel, Rusia, Serbia, Turcia, Ucraina și Statele Unite. Cea de-a treia opțiune de voce în roaming este Go Moldova, cu 4 euro credit și include 30 de minute sau SMS-uri în roaming in Moldova
Tarif trafic de internet în roaming Moldova: 0,20 euro credit/MB. Beneficiile oferite de aceste opțiuni pot fi folosite în termen de 7 zile de la ultima activare. Prin activări succesive, minutele, mesajele scrise și traficul neconsumat se cumulează.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *