Cu Orange Family, Beneficiile Se Împart În Familie

orange.familyCe poate fi mai plăcut decât să împarți tot ce e mai bun cu familia? Pentru a face posibil acest lucru, Orange a pus la dispoziția clienților săi Oferta Orange Family pentru mai multe beneficii în familie. Pentru a fi aproape de cei dragi, ai beneficii suplimentare, reduceri la serviciile pentru acasă și TV, mai multe minute în roaming pentru cei care călătoresc mai mult și telefoane la prețuri speciale cu pachetele Orange Family. Dacă ai cel puțin două abonamente de voce Orange Me și un abonament Orange Net în pachetul de familie, primești: Dublul traficului de internet inclus în abonamentul Orange Net și Minute naționale nelimitate sau 1 GB trafic de internet pentru fiecare abonament de voce. Combină cel puțin două abonamente de voce Orange Me și un abonament Orange Home sau Orange Smart Home în pachetul de familie și ai: Reducere la abonamentul Orange Home Fix GSM, Home Pack sau Smart Home și Minute naționale nelimitate sau 1 GB trafic de internet pentru fiecare abonament de voce.  Alege cel puțin 3 abonamente Orange Me în pachetul de familie și ai: Bonus de minute în roaming dacă cel puțin unul dintre abonamente este minim Orange Me 17 Minute naționale nelimitate sau 1 GB trafic de internet pentru fiecare abonament de voce. Dacă ai cartele Orange PrePay, poți adăuga și aceste numere în pachetul Orange Family. Vei beneficia de: 5% reducere la reîncărcarea programată cu credit sau cu opțiune a contului PrePay, de minim 4 euro credit, efectuată de pe abonamentele din familie; minute naționale nelimitate pe fiecare număr PrePay înregistrat, cu o opțiune activă și validă de minim 6 euro credit din oferta curentă; dublul traficului de net inclus în opțiunea de internet a numărului PrePay înregistrat, dacă acesta are activă și o opțiune de internet.

Abonamente Telefonie Mobilă

Poți include în Orange Family orice abonament începând cu Orange Me 8, Orange Net, Orange Home, Orange Smart Home activat sau prelungit pe minim 12 luni. Se iau în considerare și abonamentele Orange Me, comercializate fără telefon, pe minim 6 luni. Abonamentul Orange Me 7 din Orange Senior și abonamentul Smart Junior pot fi incluse într-un pachet Orange Family, însă acesta nu va primi beneficiile din Orange Family.

Beneficiile de familie vor rămâne active pe contul tău atât timp cât cele două abonamente Orange Me și al treilea serviciu (fie Orange Me, fie un alt serviciu Orange) vor fi active. În cazul în care renunți la unul dintre abonamente, beneficiile de familie se vor pierde.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *