Cu Orange Share Rămâi Conectat Oriunde Ai Merge!

Orange-RomaniaPentru a oferi clienților săi cât mai multe beneficii, Orange a creat pachetele Orange Share în care combini un abonament de voce împreună cu unul de internet și ai bonus 50% trafic de date pentru abonamentele Orange Net. Pentru a crea un pachet Orange Share este nevoie de un singur Abonament Orange de voce și cel puțin 1 abonament de internet. Abonamentele care nu sunt incluse in programul Orange Share sunt abonamentele Orange Me din ofertele Junior, abonamentele din Configuratorul Orange Young și Orange Me flexibil.

Abonamentele de internet care pot fi asociate într-un pachet Orange Share, oferă 4 variante cu prețuri atractive. Orange Net 9 are un tarif lunar de 9 euro/lună, în care ai incluși 5Gb trafic național, 10 Gb spațiu în Cloud, cu Happy Night inclus (traficul național sau în roaming în SEE realizat în intervalul 0:00-7:00 (ora României) nu consumă din traficul inclus în pachet) și Orange Antivirus/Orange Content Lock. Orange Net 11 are un tarif lunar de 11 euro/lună, în care ai incluși 12 Gb trafic național, 10 Gb spațiu în Cloud,  cu Happy Night inclus și Orange Antivirus/Orange Content Lock. Orange Net 15 are un tarif lunar de 15 euro/lună, în care ai incluși 22 Gb trafic național, 25Gb spațiu în Cloud,  cu Happy Night inclus și Orange Antivirus/Orange Content Lock. Ultima variantă de abonament de internet este Orange Net 25 are un tarif lunar de 25 euro/lună, în care ai incluși 30 Gb trafic național, 25Gb spațiu în Cloud,  cu Happy Night inclus și Orange Antivirus/Orange Content Lock.

Oferte Telefonie Mobilă 

În ceea ce privește abonamentele de voce, poți alege intre Orange me 9, cu 1Gb internet, 600 minute naționale din care 100 sunt și internaționale, sms-uri naționale nelimitate și minute nelimitate în rețeaua Orange pentru doar 9 euro pe lună. Orange me 12, îți pune la dispoziție cu 1.5 Gb internet, 1000 minute naționale din care 200 sunt și internaționale, sms-uri naționale nelimitate și minute nelimitate în rețeaua Orange pentru doar 12 euro pe lună. Orange me 15, cu un tarif lunar de 15 euro, are incluși 3.5 Gb internet, minute și sms-uri naționale nelimitate și 300 minute internaționale. Orange me 18, oferă 5 Gb internet, minute și sms-uri naționale nelimitate și 600 minute internaționale, la 18 lei pe lună. Orange me 26, are un preț lunar de 26 euro, cu 7Gb trafic de internet, minute și sms-uri naționale nelimitate și 600 minute internaționale, la 26 euro pe lună. Orange me 31, include 9 Gb trafic de internet, minute și sms-uri naționale nelimitate și 600 minute internaționale, la 31 euro pe lună. Ultima varianta de abonament Orange me este Orange me 43, cu un tarif lunar de 43 euro în care ai la dispoziție 11 Gb trafic de internet, minute și sms-uri naționale nelimitate și 600 minute internaționale, la 43 euro pe lună.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *