Descoperă Noile Abonamente Red De La Vodafone

vodafoneVodafone a lansat de curând o nouă serie de abonamente Red și Super Red, cu numeroase beneficii incluse atât pe teritoriul național, cât și în Roaming UE. În ceea ce privește serviciul de Roaming, toate Ofertele Vodafone au o serie de opțiuni care generează un cost suplimentar. Tocmai pentru a evita acest lucru, Vodafone a creat noile abonamente Red, care acoperă orice necesitate a utilizatorilor săi în materie de convorbiri și trafic de internet în roaming.

Primul din această serie este Red 10, cu un tarif lunar de 10 euro, în care ai incluse minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională și în Roaming UE, 3 GB  internet pe mobil național și în Roaming UE, 100 minute internaționale pe mobil , nelimitat Vodafone Italia și Spania (Bonus până la 15 iunie 2017). Red 14, cel de de-al doilea abonament din aceasă gamă, îți oferă minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională și în Roaming UE, 2 GB  internet pe mobil  național și în Roaming UE, 300 minute
internaționale pe mobil  e Nelimitat Vodafone Italia și Spania (Bonus până la 15 iunie 2017). Spre deosebire de Red 10, cu Red 14 ai posibilitatea de a achiziționa un smartphone Vodafone Smart Prime 7 cu doar 14 euro sau un Samsung Galaxy J3 2016 cu 39 euro. Cel de-al treilea abonament din această serie este Red 17, care are incluse minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională și în Roaming UE, 3 GB  internet pe mobil național și în Roaming UE 4G+, 600 minute internaționale pe mobil și nelimitat Vodafone Italia și Spania (Bonus până la 15 iunie 2017). Împreună cu acest abonament poți opta și pentru un smartphone Samsung Galaxy J5 2016 la prețul de 59 euro.

Oferte Telefonie Mobilă 

Cea de-a doua gamă de abonamente, Super Red, este disponibilă în 6 variante, cu prețuri si beneficii diferite. Super Red 21  îți oferă minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională și în Roaming UE, 4 GB internet pe mobil  național și în Roaming UE și 600 minute  internaționale  pe mobil. Împreună cu acest abonament poți opta și pentru un smartphone Samsung Galaxy J5 2016 la prețul de 29 euro. Super Red 25  îți oferă minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională și în Roaming UE, 5 GB internet pe mobil  național și în Roaming UE și 600 minute  internaționale  pe mobil. La acest abonament, poți achiziționa și un smartphone Huawei P9 Lite la doar 14 euro. Super Red 29 este cel de-al treilea abonament din această serie, și îți oferă minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională și în Roaming UE, 6 GB internet pe mobil  național și în Roaming UE și 600 minute  internaționale  pe mobil. Poți opta și pentru un smartphone, în acest caz un Huawei P10 Lite, la prețul de 59 euro. Super Red 49, are de asemenea minute și sms-uri naționale nelimitate  în orice rețea națională și în Roaming UE, 8 GB internet pe mobil  național și în Roaming UE și 1000 minute  internaționale  pe mobil. Împreună cu acesta poți opta pentru un Huawei P10 la prețul special de 144 euro. Cu abonamentul Super Red 69, ai minute și sms-uri naționale nelimitate  în orice rețea națională și în Roaming UE, 10 GB internet pe mobil  național și în Roaming UE și 2000 minute  internaționale  pe mobil. Cu acest abonament ai posibilitatea de a achiziționa noul Samsung Galaxy S8+ de 64 Gb la prețul special de 209 euro. În cele din urmă, Super Red 89 include minute și sms-uri naționale nelimitate  în orice rețea națională și în Roaming UE, 12 GB internet pe mobil  național și în Roaming UE și 2000 minute  internaționale  pe mobil. Telefonul pe care îl poți cumpăra în acest caz este un iPhone 7+ de 128 Gb la prețul de 154 euro.

Trebuie specificat faptul că toate aceste abonamente din gama Super Red includ Disney Channel, Zonga Music și Hbo Go timp de 24 luni. Abonamentele beneficiază de trafic de internet la viteze 4G de până la 300Mbps download și 100Mbps upload.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *