Internet Mobil Pe Stick De La Digi

DIGI.STICKPentru a te ajuta să rămâi conectat mereu, oriunde te-ai afla, ai acum printre Ofertele de internet de la Digi, Srick-ul USB CU 10 Gb sau 20 Gb de internet, în funcție de abonamentul ales. Există două variante de abonament, primul dintre acestea Activ, cu un preț lunar de 14,88 lei, în care ai la dispoziție 10 Gb (rețeaua 4G) sau 5 Gb (rețeaua 3G) cu viteză de până la 150 Mbs în rețeaua 4G și de 21,6 Mbps în rețeaua 3G. De asemenea, ai optional, modem USB 4G mobile wi-fi (9,92 lei lunar,cu TVA), in cazul in care vrei sa utilizezi si reteaua 4G Digi Mobil si daca ai nevoie de un stick tip „hotspot”, cu conectare simultana a mai multor device-uri. Cel de-al doilea abonament, Activ Plus, are un tarif lunar de 24,79 lei, în care ai incluși 20 Gb (rețeaua 4G) și 10Gb (rețeaua 3G) cu viteză de până la 150 Mbs în rețeaua 4G și de 21,6 Mbps în rețeaua 3G.

Pe lângă aceste beneficii, dacă ești abonat la Digi TV, Digi Net sau Digi Mobil, ai modem USB 3G cu discount de 100% al chiriei lunare, pe lângă o reducere a prețului lunar pentru fiecare dintre abonamentele Activ sau Activ Plus. Astfel, abonamentul Activ cu tariful lunar de 14,88 lei, va costa doar 9,92 lei pe luna pentru clienții abonați deja, în timp ce abonamentul Activ Plus cu tariful de 24,79 lei va costa doar 19,83 lei.

Abonamente Internet

În cazul în care nu ești abonat la  Digi TV, Digi Net sau Digi Mobil, prețul lunar pentru inchirierea modemului USB 3G este de 5 lei cu TVA inclus. Alternativ, poți opta pentru modemul 4G mi-fi (mobile wi-fi) si ai avantaje multiple:
poti naviga si in reteaua Digi Mobil 4G, cu viteze de pana la 150 Mbps și poti utiliza echipamentul ca router mobil la care se pot conecta mai multe device-uri. Prețul de închiriere al acestui modem este de 10 lei/lună cu TVA inclus.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *