Oferta De Portare Orange

orange.portareCa să te asiguri că alegi cea mai bună rețea, Orange îți dă posibilitatea de a testa timp de 3 luni serviciile sale. Trebuie doar să portezi numărul tău de abonament pe Orange Me 10, iar după cele 3 luni de testare, dicizi dacă vrei să rămâi la Orange și să beneficiezi de oferta la portare din momentul respectiv, dacă dorești să te întorci la operatorul de la care ai făcut portarea, sau dacă dorești să continui cu Orange Me 10. Ofertele Orange acordă numeroase beneficii, iar cu acest abonament Orange Me 10 ai minute și sms-uri naționale nelimitate, 5 Gb internet pe mobil și 100 minute internaționale. În plus, primești și bonus 20 GB trafic de internet timp de 3 luni. Abonamentul Orange Me 10 este un abonament fără acces la roaming în Spațiul Economic European (SEE), iar minutele se vor putea utiliza doar la nivel național. Dacă îți portezi numărul tău de abonament la Orange, ai dublu trafic de net inclus în abonament plus o reducere specială la telefonul dorit, de 3 ori valoarea abonamentului ales. Acest bonus de trafic dublu se acordă în cazul contractelor pentru abonamentele Orange Me pe o perioadă contractuală de 24 luni.

Oferte Telefonie Mobilă 

Reducerea la telefoanele mobile este valabilă în aceleași condiții, astfel că dacă optezi pentru abonamentul Orange Me 7 din Oferta Senior, vei avea o reducere de 21 euro la achiziționarea telefonului, cu abonamentul Orange Me 8 beneficiezi de o reducere de 24 euro, iar această reducere se aplică pentru toate abonamentele, astfel încât cu Orange Me 43 vei beneficia de o reducere de 129 euro la cumpararea telefonului dorit.

Reducerea de 3 ori valoarea abonamentului este valabilă doar în cazul în care portarea are loc de pe un abonament al altui operator de telecomunicații. În cazul în care îți portezi la Orange o cartelă prepay de la orice al operator, reducerea pentru achiziționarea telefonului va fi de 10 euro indiferent de abonamentul pentru care optezi.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *