Prin Serviciul De Roaming, Telekom Te Ajută Să Ții Costurile Sub Control

Telekom.roamingPentru a scăpa de grija costurilor atunci când pleci în vacanță, Telekom îți pune la dispoziție o serie de extraopțiuni la prețuri avantajoase, pentru ca tu să beneficiezi de serviciile sale oriunde te-ai afla. Fie că ești abonat sau utilizator de cartelă prepay, toate Ofertele Telekom beneficiază de extraopțiuni pentru tarifele în roaming.

Pentru deținătorii de abonamente Telekom, Roaming Avantaj Voce & SMS oferă tariful național în afara rețelei conform planului tarifar achiziționat + 0.0595 euro/minut, maxim 0.2261 euro/minut pentru apeluri inițiate și 0.0129 euro/minut pentru apeluri primite. tariful national în afara rețelei conform planului tarifar achiziționat + 0.0238 euro/mesaj, maxim 0.0714 euro/mesaj, pentru mesaje trimise. Promoțional, în perioada 8 august 2016 – 14 iunie 2017, când te afli în roaming în țările din Grup 1 beneficiezi de tarife reduse de 0.0595 euro/minut pentru apeluri efectuate și 0.0238 euro/SMS trimise către destinații din Grup 1, inclusiv către România. Cu Voce Avantaj Date & MMS, tariful pentru serviciul de DATE în Roaming pentru abonaţii Telekom Romania Mobile Communications și Telekom Romania Communications aflaţi în Roaming în ţările Uniunii Europene precum si in Elvetia, Gibraltar, Islanda, Liechtenstein si Norvegia este 0.0595 Euro/MB.

Oferte Telefonie Mobilă 

Pentru utilizatorii de cartele Prepay, Telekom are de asemenea câteva extraopțiuni pentru serviciul de Roaming, cu tarife convenabile, în funcție de necesitățile fiecărui client. Cu Roaming One poţi să primesti apeluri, sa trimiţi/primesti mesaje scrise, şi să efectuezi trafic de date in roaming, dar nu vei putea iniţia apeluri şi nu vei avea acces la Căsuţa Vocală. Acest serviciu este activat automat la înregistrarea cartelei tale preplătite în reţeaua Telekom Romania Mobile. Pentru utilizatorii cartelei Telekom aflați în roaming în țările din Grup 1 (Uniunea Europeană, Elveția, Gibraltar, Islanda, Liechtenstein, Monaco și Norvegia) tarifele sunt: 0.0108 Eurocredit/min (fără TVA), pentru apeluri primite; tariful național în afara rețelei + 0.02 Eurocredit/SMS (fără TVA), maxim 0,06 Eurocredit/SMS (fără TVA) pentru mesajele trimise. Cu Roaming Plus poţi să trimiți/primești apeluri si mesaje scrise, şi să efectuezi trafic de date in roaming. Pentru utilizatorii cartelei Telekom aflați în roaming în țările din Grup 1 (Uniunea Europenă, Elveția, Gibraltar, Islanda, Liechtenstein, Monaco și Norvegia)tarifele sunt: național în afara rețelei + 0.05 Eurocredit/min (fără TVA), maxim 0.19 Eurocredit/min (fără TVA), pentru apeluri inițiate către Grup 1, inclusiv România, 0.0108 Eurocredit/min (fără TVA), pentru apeluri primite; tariful național în afara rețelei + 0.02 Eurocredit/SMS (fără TVA), maxim 0.06 Eurocredit/SMS (fără TVA) pentru mesaje trimise. O ultimă opțiune este Roaming Data & MMS iar aceasta percepe, pentru utilizatorii cartelei Telekom aflaţi în Roaming tariful național în afara rețelei + 0.05 Eurocredit/MB (fără TVA), maxim 0.20 Eurocredit/MB (fără TVA).

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *