Program De Loialitate Vodafone Prepay

Vodafone-RomaniaPentru a răsplăti fidelitatea clienților săi posesori de cartele prepay, Vodafone a creat un program de loialitate, astfel încât lună de lună utilizatorii sunt recompensați cu numeroase bonusuri ce constau în minute, sms-uri sau trafic de date gratuit.

Pentru a putea beneficia de aceste bonusuri, nu trebuie decât să încarci cartela cu minim 5 euro credit și să activezi una dintre Ofertele Vodafone . Astfel, vei fi înscris automat în programul “Vodafone pentru Tine la Cartelă”. De asemenea, Vodafone a pus la dispoziție numeroase posibilități de reîncărcare a cartelei, fiind posibilă efectuarea plății cu cardul bancar, din aplicația My Vodafone, reîncărcare expres de pe site-ul mobil, sau prin programul M-Pesa. programul M-Pesa, la rândul său, oferă un bonus la reîncărcare de 1Gb internet mobil și 200 minute naționale și internaționale, la reîncărcările de minim 5 euro.  Poți folosi, de asemenea, și codul de reîncărcare din magazinele pertenerilor Vodafone.

În ceea ce privește vitezele de navigare, Ofertele 6, 7, 8, 10 și 12 beneficiază de trafic de internet la viteze 4G de până la 100 Mbps download și 50 Mbps upload. Oferta 5 beneficiază de internet pe mobil la viteze 3G de până la 43,2 Mbps download și 5,76 Mbps upload. Viteza poate depinde de mai mulți factori, inclusiv parametrii tehnici ai rețelei și de specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate. Pentru a naviga pe net în reţeaua 4G ai nevoie de un smartphone compatibil 4G, de un sim compatibil 4G şi de o ofertă promoţională de minimum 6 euro credit.

Oferte Telefonie Mobilă

Revenind la bonusurile de loialitate, trebuie reamintit faptul că aplicația My Vodafone îți aduce lunar 1.5Gb internet mobil lunar. Aplicația poate fi descărcată din App Store sau Google Play. Acest bonus se activează exclusiv din aplicație și are o valabilitate de 30 de zile. Este bine de știut faptul că aceste bonusuri se consumă înainte de beneficiile din extraopţiune sau din creditul existent pe Cartelă, în ordinea efectuării sesiunilor de internet, apelurilor sau expedierii de sms-uri și că acestea sunt considerate beneficii naționale și pot fi utilizate doar pe teritoriul României (nu și în Roaming). Aceste bonusuri au o valabilitate de 10 zile și nu se raportează în cazul în care nu au fost epuizate, iat totalul lor depinde de valoarea de reîncărcare precum și de vechimea în rețea.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *