Serviciul De Roaming Oferit De Vodafone

vodafone.roamingCu serviciul de Roaming oferit de Vodafone, ai posibilitatea de a ține legătura cu cei dragi atunci când ești în străinătate, la prețuri avantajoase. Indiferent de planul tarifar ales dintre Ofertele Vodafone, fie că ai un abonament sau utilizezi o cartelă reîncărcabilă, vei găsi mereu o soluție convenabilă pentru a putea utiliza serviciul în afara granițelor.

Astfel, pentru utilizatorii de abonamente Vodafone, pe lângă tarifele standard în roaming, există și câteva extraopțiuni. Cu Vodafone Roaming pe Zi, ai acces în peste 47 de țări la un pachet special de minute sau SMS-uri naţionale și Internet pe mobil, iar la terminarea beneficiilor incluse, se aplică tariful unic de 0,05€ pe minut/SMS/MB. Această extraopțiune are un tarif de 2,96€/zi dacă pleci într-o țară din Uniunea Europeană, Elveția, Albania sau Turcia și cu 9,91€/zi dacă mergi într-o țară din Zona Extinsă. Roaming Extins, are un cost de 15 € și o valabilitate de 1 lună de la activare, și vă pune la dispoziție 20 minute pentru apelurile efectuate, 20 minute pentru apelurile primite, 20 SMS-uri trimise, tariful de 0,24 €/MB pentru traficul de internet pe mobil. După ce depăşeşti minutele/SMS-urile incluse eşti taxat conform tarifelor: 0,50€/ minut efectuat sau primit și 0,20€/SMS trimis.

Oferte Telefonie Mobilă 

Extraopțiunea Internet în Roaming 50 Mb primeşti 50 MB cu doar 0,99€/zi în ţările din Zona Principală sau 5,95€/zi în ţările din Zona Extinsă a Roaming pe Zi. Taxa se aplică zilnic la primul MB iniţiat în roaming, dacă au trecut mai mult de 24 ore de la ultima taxare cu 0,99€, respectiv cu 5,95€. După depăşire beneficiezi de tariful de 0,06€/MB trafic de Internet în Zona Principală, respectiv 0,20€/MB în Zona Extinsă.

Pentru utilizatorii de cartele prepay, la ofertele 8, 10 și 12 roamingul este inclus și se aplică tarifele standard. Pe lângă acestea, poți activa extraopțiunea Roaming pe Zi la prețul de 3 € și primești 100 minute/SMS-uri 300 MB. Beneficiile se consumă din oferta națională. Această extraopțiune este valabilă și pentru Zona Extinsă la prețul de 8 €.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *