Sună-ți Mama Și Orange Îți Oferă Bonus 1 Gb Pe Zi

orange-mobilOrange a conceput o ofertă pentru cartelele prepay, care îți oferă cadou 1 Gb pe zi dacă îți suni mama. Tot ce trebuie sa faci, este să alegi una dintre Ofertele Orange pentru cartela reîncărcabilă, să înregistrezi numărul mamei tale, iar bonusul se acordă după primul apel din zi către numărul înscris în campanie. Bonusul este valabil timp de 24 ore de la data alocării acestuia, și se consumă înaintea beneficiilor incluse în oferta aleasă de tine. Un client Orange Pre Pay poate înregistra un singur număr de telefon pentru această ofertă, iar campania este valabilă pentru opțiunile de minim 5 euro credit.

Pentru a beneficia de această promoàie, poți alege una dintre cele 4 oferte valabile pentru cartelele prepay, și anume Opțiunea 5 euro credit, care îți oferă minute și SMS nelimitate în rețea, 2 x 500 minute naționale și internaționale către fix sau SMS naționale din care 2 x 50 minute sau SMS sunt și internaționale pe mobil UE și 2 x 500 MB internet la viteze 4G. Această ofertă este valabilă 30 zile. Opțiunea 6 euro credit, care are tot o valabilitate de 30 zile, îți pune la dispoziție minute și SMS nelimitate în rețea, 2 x 1000 minute naționale și internaţionale către fix sau SMS naționale din care 2 x 200 minute sau SMS sunt și internaționale pe mobil UE și 2 x 2 GB internet la viteze 4G.

Oferte Telefonie Mobilă 

Cu Opțiunea 8 euro credit, primești minute și SMS nelimitate în rețea, 2 x 2000 minute naționale și internaționale către fix sau SMS naționale din care 2 x 300 minute sau SMS sunt și internaționale pe mobil UE și 2 x 4 GB internet la viteze 4G. Și în cazul acestei oferte, valabilitatea este de 30 zile. Ultima dintre ofertele la cartelă Orange este Opțiunea 10 euro credit, cea mai cuprinzătoare dintre toate, dar și cea mai costisitoare, care acordă minute și SMS nelimitate în rețea, 2 x 2000 minute naționale și internaționale către fix sau SMS naționale din care 2 x 400 minute sau SMS sunt și internaționale pe mobil UE și 2 x 6 GB internet la viteze 4G.

Aceste opțiuni la cartelă au numeroase avantaje, printre care se numără si posibilitatea de a transfera credit cu valori între 1 și 3 euro, iar modalitățile de reîncărcare sunt într-un număr destul de mare. Poți opta pentru reîncărcarea directă, prin intermediul căreia ai acces la internet, minute și SMS-uri. Reîncarci instant contul tău PrePay fie cu credit de comunicare, fie cu beneficiile de care ai nevoie. Alte posibilități ar fi cartela răzuibilă sau cea de rezervă, care îți permite solicitarea creditului în avans pe care îl vei restitui la următoarea reîncărcare. De asemenea, poți alege reîncărcarea automată din contul tău de abonat Orange. Cu programul de loialitate PrePay Bonus, primești bonus în minute, mesaje, MB sau bonus Phone Credit la fiecare reîncărcare a cartelei. În plus, primești reduceri la telefoane prin Orange Phone Credit. Toate acestea fără să fii condiționat de contract.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *