Vodafone Oferă Abonamente Speciale La Portare

vodafone.portareVodafone a lansat de curând o serie de abonamente speciale pentru clienții care doresc să se porteze din alte rețele, păstrând numărul de telefon. Dacă îți portezi numărul la Vodafone, câteva dintre beneficii ar fi Supernet 4G+ la viteză de până la 300 Mbps, ai reduceri la smartphone-uri de 3 x valoarea abonamentului și ai HBO GO nelimitat timp de 2 sau 24 luni: peste 2000 de ore de seriale și filme, documentare, plus programe speciale. Printre numeroasele Oferte Vodafone, se regăsesc trei abonamente special concepute pentru portările din alte rețele.

Red 17 este primul abonament din seria specială pentru portare, care îți oferă minute și sms-uri naționale nelimitate, minute nelimitate în Vodafone Italia și Spania, 6 Gb internet mobil și 600 minute internaționale. În plus, ai bonus în Roaming 50 de minute efectuate și primite sau sms-uri trimise și 100 Mb internet mobil. De asemenea, în acest abonament vei beneficia și de HBO GO timp de 2 luni, Disney Channel 24 luni și Zonga music 24 luni. La achiziționarea acestui abonament vei primi gratuit un Smartphone Samsung Galaxy J5 2016. Toate acestea pentru suma de 16,86 euro/lună. Cel de-al doilea abonament di această ofertă, este Super Red 21, care îți oferă minute și sms-uri naționale nelimitate, minute nelimitate în Vodafone Italia și Spania, 8 Gb internet mobil și 600 minute internaționale. În plus, ai bonus în Roaming 100 de minute efectuate și primite sau sms-uri trimise și 200 Mb internet mobil. De asemenea, în acest abonament vei beneficia și de Netflix timp de 3 luni, HBO GO timp de 24 luni, Disney Channel 24 luni și Zonga music 24 luni. Dacă optezi pentru acest abonament, vei primi gratuit un Smartphone Huawei P9 Lite. Prețul acestui abonament este de 20,83 euro/lună.

Oferte Telefonie Mobilă 

Ultimul abonament din această ofertă este Super Red 25 care îți oferă minute și sms-uri naționale nelimitate, minute nelimitate în Vodafone Italia și Spania, 10 Gb internet mobil și 600 minute internaționale. În plus, ai bonus în Roaming 100 de minute efectuate și primite sau sms-uri trimise și 300 Mb internet mobil. De asemenea, în acest abonament vei beneficia și de Netflix timp de 3 luni, HBO GO timp de 24 luni, Disney Channel 24 luni și Zonga music 24 luni. Acest abonament, care are un tarif de 24,79 euro/lună, îți oferă posibilitatea de a aschiziționa un smartphone Amasung galaxy A5 2016 la numai 8,93 euro.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *