Orange Open, Pachetul Cu Toate Serviciile Incluse

orange-romaniaPentru comoditatea utilizatorilor, Orange a creat pachetele Orange Open care includ toate serviciile pe o singură factură, simplificând operațiunile și totodată, aducând numeroase beneficii celor care optează pentru această variantă.  Această gamă de pachete este disponibilă în două variante, Orange Open 25 și Orange Open 40.

Să vedem, pe rând, beneficiile oferite de fiecare pachet, și ce anume include fiecare. Orange Open 25 are un tarif lunar de 25 euro, in care ai inclus  Home Net 500 cu viteze de 500 Mbps în Download și 250 Mbps în Upload,  Home TV prin cablu: Abonamentul Global cu 120 de canale din care 18 HD și TV Box HD inclus. În același pachet, pentru partea de telefonie mobilă, ai Orange Me 14 cu minute și SMS naționale nelimitate, 2 GB trafic de internet național
300 minute internaționale și 100 GB trafic suplimentar pe mobil. Pe lângă aceste 3 servicii, ai diferite facilități, printre care: Bilete gratuite la cinema pe toată perioada ofertei, opțiunea HBO inclusă și 6 luni gratuite la serviciile fixe, sau Reducere pentru fidelitate: 10 € pentru fiecare an petrecut până acum la Orange. La încheierea contractului, vei primi cadou și un smartphone LG K4.

Pachete Servicii

În ceea ce privește cea de-a doua posibilitate, Orange Open 40, acesta are un preț lunar de 40 euro și îți pune la dispoziție  Home Net 1000 cu viteze de 1000 Mbps în Download și 500 Mbps Upload, Home TV prin cablu cu Abonamentul Global ce include 126 de canale din care 21 HD și TV Box HD inclus, iar pentru partea de telefonie mobilă, pachetul include Orange Me 30 care oferă  minute și SMS naționale nelimitate, 5 GB trafic de internet național, 4 GB anual în roaming, 600 minute internaționale, 1000 minute sau SMS anuale în roaming și 100 GB trafic suplimentar pe mobil. Pe lângă cele trei servicii, la fel ca în cazul Orange Open 25, beneficiezi de Bilete gratuite la cinema pe toată perioada ofertei, opțiunea HBO inclusă și 6 luni gratuite la serviciile fixe, sau Reducere pentru fidelitate: 10 € pentru fiecare an petrecut până acum la Orange. Smartphone-ul cadou în cazul Orange Open 40 este un Samsung Galaxy A3 2016. Reducerea pentru fidelitate se poate folosi la achiziția de telefoane, tablete sau accesorii. Bonusul de 100 GB internet 4G se alocă o singură dată și este valabil pe întreaga perioadă contractuală.

În cazul în care cele două posibilități puse la dispoziție nu te mulțumesc pe deplin, poți configura propriul pachet, însă va trebui să ții cont de câteva criterii: pachetul trebuie să conțină un abonament Orange Me de cel puțin 14 €, un abonament Home Net 500 sau Home Net 1000 și abonamentul de televiziune prin cablu Global.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *