Orange Recomandă Pachetele De Fibră + TV

orange.internet.tvPentru serviciile de internet fix și televiziune, Orange a creat pachete care unesc oferte de servicii fixe în soluții simple și la prețuri convenabile. Ofertele Orange în ceea ce privește aceste pachete sunt în momentul de față 3, cu prețuri diferite în funcție de viteza de conectare sau grila de canale incluse în abonamentul TV. În plus, pentru fiecare an petrecut în rețea, Orange te răsplătește cu o reducere de loialitate în valoare de 10 euro. Astfel, dacă ești deja abonat Orange poți primi până la 200 de euro reducere suplimentară la telefoane.

Primul astfel de pachet este alcătuit din Home Net 100 + Home TV Analog. Prețul acestuia este de doar 10 euro pe lună, iar daca ai două abonamente de voce mobilă, plătești doar 8 euro pe lună. În acest pachet ai internet nelimitat (100 Mbps – viteză maximă de download și 30 Mbps – viteză maximă de upload) și 54 canale TV.

Poți opta și pentru Home Net 100 + Home TV Explore, la prețul lunar de 11 euro sau 9 euro/lună dacă mai ai alte două abonamente de servicii mobile. Acest pachet include 81 canale TV și internet nelimitat  (100 Mbps – viteză maximă de download și 30 Mbps – viteză maximă de upload).

Cel de-al treilea pachet, ultimul din gama Fibră + TV, este Home Net 300 + Home TV Explore, care are un tarif standard de 12 euro/lună și 10 euro în cazul în care deții alte două abonamente de servicii mobile. Acest pachet oferă 81 canale TV și internet nelimitat (300 Mbps – viteză maximă de download și 150 Mbps – viteză maximă de upload).

Toate abonamentele oferă 6 luni gratuite în cazul contractelor pe 24 luni. De asemenea, dacă alegi să te abonezi, beneficiezi și de Instalare gratuită, TV Box HD inclus pentru abonamentul Explore, Router Wi-Fi la doar 1 euro/lună
și până la 200 € reducere suplimentară la telefoane. Pentru fiecare an petrecut la Orange, primești o reducere de 10 € pe care o poți folosi la achiziția de telefoane, tablete sau accesorii, dacă ai un abonament de voce sau internet mobil de minim 7 € şi achizitionezi serviciile Orange Home Net şi Orange Home TV prin cablu, pe 2 ani. Reducerea se alocă după instalarea serviciilor fixe și poate fi folosită atât online, cât și în magazinele Orange.

Oferte Pachete Servicii Fixe

Orange oferă posibilitatea unor pachete și mai extinse, care includ internet, televiziune și telefonie mobilă. Este o soluție proactică, la prețuri atrăgătoare, iar beneficiile incluse sunt numeroase. Există în momentul de față două astfel de pachete, însă dacă ai nevoie de o altă combinație de abonamente decât cele recomandate, poți să-ți creezi propriul pachet Orange Open. Acesta trebuie să conțină un abonament Orange Me de cel puțin 14 €, un abonament Home Net 500 sau Home Net 1000 și abonamentul de televiziune prin cablu Global.

Prima variantă propusă este Orange Open 25. Acesta include Home Net 500 ( viteză 500 Mbps Download și 250 Mbps Upload), Home TV prin cablu, Abonamentul Global cu 120 de canale din care 18 HD și TV Box HD inclus și  Orange Me 14 cu minute și SMS naționale nelimitate, 3 GB trafic de internet național, 300 minute internaționale și Net nelimitat câte o lună pentru fiecare an în retea. În plus, ai 6 luni gratuite la serviciile fixe sau reducere pentru fidelitate 10 € pentru fiecare an petrecut până acum la Orange. La acest pachet vei primi gratuit și un smartphone, un Lenovo Vibe B Black, iar prețul pachetului este de 25 euro/lună.

Orange Open 41 este cel de-al doilea pachet recomandat, având un tarif lunar de 41 euro. Acest pachet include Home Net 1000 ( viteză 1000 Mbps Download și 500 Mbps Upload), Home TV prin cablu, Abonamentul Global cu 126 de canale din care 21 HD și TV Box HD inclus și  Orange Me 31 cu minute și SMS naționale și în roaming SEE nelimitate, 9 GB trafic de internet național și în roaming SEE, 600 minute internaționale și Net nelimitat câte o lună pentru fiecare an în retea. În plus, ai 6 luni gratuite la serviciile fixe sau reducere pentru fidelitate 10 € pentru fiecare an petrecut până acum la Orange. Mai mult, împreunp cu acest pachet, ai posibilitatea de a achiziționa un smartphone Samsung Galaxy A3 2016, la prețul special de 49 euro.

Indiferent dacă alegi unul din pachetele Open recomandate sau îți creezi propriul pachet, la activarea acestuia beneficiezi de reducere pentru fidelitate 10 € pentru fiecare an petrecut până acum la Orange.
Astfel, dacă la crearea pachetului Orange Open ești client de 8 ani, primești un bonus de 80 € pe care îl poți folosi la cumpărarea de telefoane, tablete sau accesorii.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *