Pachetele Connect & Play De La UPC

upc.romaniaUpc pune la dispoziție pentru clienții săi pachetele Connect & Play, o soluție unică pentru toate serviciile fixe de care ai nevoie. Pachetele Upc Connect & Play includ internet, telefonie fixă și televiziune și sunt disponibile în trei variante, Connect 300+Play Maxim, Connect 300+ Play Familia și Connect 500+Play Familia.  Toate cele trei pachete au o reducere de preț pentru primele 6 luni și includ un Mediabox Horizon. Vom vedea pe rând beneficiie fiecărui pachet, prețurile și caracteristicile.

Connect 300+Play Maxim are un preț de bază de 84 lei/lună, însă în primele 6 luni vei plăti doar 61,5 lei/lună, urmând ca din cea de-a șaptea lună abonamentul să revină la prețul său de bază. Abonamentul de televiziune digitală Play Maxim include 160 canale (130 SD + 30 HD). Ai de asemenea acces gratuit la 65 canale online, disponibile gratuit pe laptop, smartphone sau tabletă, prin platforma Horizon Go. Canalele HD sunt disponibile prin mediaboxul Horizon inclus. În ceea ce privește internetul, beneficiezi de o viteză de download de până la 300 Mbps, viteză upload depana la 6 Mbps și ai acces gratuit la internet în afara casei, prin UPC Wi-Free. Cea mai bună experiență Wi-Fi vine cu CONNECT BOX, inclus in abonament: cel mai nou și performant standard Wi-Fi: 802.11 ac, cu care poți atinge până la 500 Mbps pe conexiune wireless; Acoperire îmbunătățită și semnal puternic în orice colț al casei; Dual band: 2,4 si 5 GHz; Distribuție inteligentă a semnalului Wi-Fi între mai multe device-uri conectate; Interfață intuitivă și asistență la instalare, design modern; 4 porturi Ethernet + 2 porturi telefonie UPC. Abonamentul de telefonie Alo Upc include convorbiri nelimitate în rețeaua UPC.

Pachete Servicii Fixe 

Connect 300+ Play Familia are un tarif lunar standard de 74 lei/lună, însă în primele 6 luni vei plăti doar 56,5 lei/lună. Abonamentul de televiziune digitala Play Familia include 117 canale (98 SD + 19 HD). Ai de asemenea acces gratuit la 46 canale online, disponibile gratuit pe laptop, smartphone sau tableta, prin platforma Horizon Go. Canalele HD sunt disponibile prin mediaboxul Horizon inclus. Internetul are o viteză de download de până la 300 Mbps, upload de până la 6 Mbps și acces gratuit la internet în afara casei, prin UPC Wi-Free. Abonamentul de telefonie Alo Upc include convorbiri nelimitate în rețeaua UPC.

Cel de-al treilea pachet, Connect 500+Play Familia, este și cel mai costisitor, avân un preț lunar de 66,5  lei in primele 6 luni, iar din a șaptea lună revine prețul standard de 84 lei/lună. Abonamentul de televiziune digitala Play Familia include 117 canale (98 SD + 19 HD). Ai de asemenea acces gratuit la 46 canale online, disponibile gratuit pe laptop, smartphone sau tableta, prin platforma Horizon Go. Canalele HD sunt disponibile prin mediaboxul Horizon inclus. Ceea ce diferă cu adevărat, este internetul, care are o viteză de download de până la 500 Mbps și de upload de până la 25 Mbps, iar accesul gratuit la internet în afara casei este valabil și pentru acest pachet, prin UPC Wi-Free. Abonamentul de telefonie Alo Upc include convorbiri nelimitate în rețeaua UPC.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *