Televiziune, Internet Și Voce Fixă În Pachete Convenabile De La Telekom

Telekom-RomaniaTelekom dispune în momentul de față de câteva oferte pentru serviciul de telefonie fixă, iar pentru a le face și mai convenabile, există și posibilitatea de a le include în pachete avantajoase împreună cu serviciul de televiziune și/sau , fiind o soluție unică și o modalitate de a economisi bani lunar. Aceste pachete Telekom sunt în prezent 5 la număr, cu diferite beneficii și prețuri atrăgătoare.

Primul dintre acestea este Televiziune L + Voce S care are un tarif lunar de 13,70 euro și include Televiziune cu până la 167 canale din care 55 sunt HD și 115 canale TV online. Acest pachet include și telefonie fixă, cu 100 min. în toate reţelele naţionale (fixe şi mobile) şi internaţionale din UE (fix), SUA şi Canada (fix şi mobil), NELIMITAT seara şi în weekend în Telekom Romania Mobile şi în toate reţelele fixe naționale și Telefon fără fir INCLUS pe întreaga perioadă contractuală, dacă ești client nou.

Televiziune L + Voce M este pachetul de 18,5 euro/lună care include ca și precedentul, Televiziune cu până la 167 canale din care 55 sunt HD și 115 canale TV online, în schimb serviciul de teelfonie fixă include 200 min. în toate reţelele naţionale (fixe şi mobile) şi internaţionale din UE (fix), SUA şi Canada (fix şi mobil), NELIMITAT oricând în Telekom Romania Mobile şi în toate reţelele fixe naţionale și Telefon fără fir INCLUS pe întreaga perioadă contractuală, dacă ești client nou.

Ultimul pachet cu televiziune și voce fixă este  Televiziune M + Voce M, în care telefonia fixă are aceleași beneficii ca precedentul pachet, mai exact 200 min. în toate reţelele naţionale (fixe şi mobile) şi internaţionale din UE (fix), SUA şi Canada (fix şi mobil), NELIMITAT oricând în Telekom Romania Mobile şi în toate reţelele fixe naţionale și Telefon fără fir INCLUS pe întreaga perioadă contractuală, dacă ești client nou, în schimb serviciul de televiziune oferă până la 132 canale, dintre care 38 HD și 94 canale TV online. Costul lunar al acestui pachet este de 16,7 euro.

Oferte Pachete Servicii

Telekom oferă, de asemenea, două variante de pachete cu internet și voce fixă. Internet L + Voce M este primul astfel de pachet, cu un cost lunar de 16,10 euro, ce oferă în ceea ce privește telefonia fixă , NELIMITAT oricând în Telekom Romania Mobile şi în toate reţelele fixe naţionale, 200 min. în toate reţelele naţionale (fixe şi mobile) şi internaţionale din UE (fix), SUA şi Canada (fix şi mobil) și Telefon fără fir INCLUS pe întreaga perioadă contractuală, dacă ești client nou. În plus, ai internet nelimitat prin fibră optică, cu viteză de download de până la 1000 Mbps,  1 licență Norton Security Online pentru 2 luni și router wireless.

Celălalt pachet de voce fixă și internet este Internet M + Voce M, în care serviciul de teelfonie fixă este identic cu cel din primul pachet, mai exact NELIMITAT oricând în Telekom Romania Mobile şi în toate reţelele fixe naţionale, 200 min. în toate reţelele naţionale (fixe şi mobile) şi internaţionale din UE (fix), SUA şi Canada (fix şi mobil) și Telefon fără fir INCLUS pe întreaga perioadă contractuală, dacă ești client nou. Pentru partea de internet prin fibră optică, ai viteză de download de până la 100 Mbps, 1 licență Norton Security Online pentru 2 luni și router wireless. Costul acestui pachet este de 14,30 euro/lună.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *