Abonamentele Red Vodafone

vodafone.redGama Red pusă la dispoziție de Vodafone este una dintre cele mai complete de pe piața telefoniei mobile din România. Aceasta include atât abonamente cu smartphone inclus, cât și fără, iar prețurile variază în funcție de beneficiile incluse de fiecare. Abonamentele Vodafone Red sunt disponibile în numeroase variante, Red, Super Red, Super Red Duo, Super Red Trio și Super Red 4 All, și au prețuri ce pleacă de la 9 euro/lună. Abonamentele beneficiază de trafic de internet la viteze 4G de până la 150 Mbps download și 75 Mbps upload. Vitezele depind de parametri tehnici ai rețelei și de specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate. Gama Red are 2 variante, Red 14 și Red 17. La aceste abonamente ai 3 luni de NET NELIMITAT național, din momentul activării contractului. Red 14 are un cost lunar de 13,89 euro în care ai incluse minute și sms-uri naționale nelimitate, 2Gb internet pe Mobil și 300 minute internaționale. În plus, ai bonus 2 ani de Facebook nelimitat, 24 luni de Disney Channel, 24 luni de Zonga Music și 2 luni de HBO Go. Red 17 are un tarif lunar de 16,86 euro în care sunt incluse minute și sms-uri naționale nelimitate, 3Gb internet pe Mobil și 600 minute internaționale. Și în acest caz beneficiezi de Disney Channel, Zonga și HBO Go, ca și în cazul abonamentului Red14. Abonamentele RED 14 și RED 17 includ beneficii lunare în roaming: minute pentru apeluri primite sau efectuate (către România și în țara vizitată), SMS-uri transmise (către Romania și în țara vizitată) și trafic de internet pe mobil (în țara vizitată) în roaming.

Oferte Telefonie Mobilă

Gama Super Red are 6 variante, ce 21 euro/lună, de 25 euro/lună, 29 euro/lună, 49 euro/lună, 69 euro/lună și 89 euro/lună. Acestea includ minute și sms-uri nationale nelimitat, trafic de internet, minute internationale și internet în Roaming. Este cu adevărat o gamă ce acoperă orice fel de necesitate a utilizatorului.

Super Red Duo este disponibil în 4 variante, pe când Super Red Trio,  doar în două variante. Acestea au tarife lunare cuprinse între 19 și 49 euro/lună, iar pentru fiecare abonament vei primi cadou și un smartphone, diferit pentru fiecare ofertă.

Red 4 All este o idee gândită pentru a îmărți beneficiile cu întreaga familie și avem, și în acest caz, 6 variante de abonament, cu prețuri începând de la 14 euro pe lună, ajungând la un maxim de 49 euro/lună. RED4ALL presupune folosirea unui singur abonament principal și minim unul, până la patru abonamente secundare.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *