Cadouri De La Vodafone Cu Ocazia Aniversării A 20 De Ani

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înființare, Vodafone oferă clienților săi o serie de cadouri. Astfel, prima rețea digitală din țară te așteaptă cu un premiu surpriză în fiecare zi, plus un bonus de 20 Giga. Tot ce trebuie să faci, este să instalezi aplicația My Vodafone disponibilă în Google Play și App Store, iar fiecare vizită te aduce mai aproape de bonusul de 20 Gb.  Cu My Vodafone, totul este simplificat. Optiunea Cost Control îți permite să afli în timp real câte minute, sms-uri sau Mb ai consumat, poți plăti factura sau poți să reîncarci cartela, poți obține lista detaliată a apelurilor și a sms-urilor efectuate, poți activa noi opțiuni și te bucuri în același timp de asistență specializată 24/7. Aplicația se dovedește a fi extrem de utilă, întrucât scapi de cozile interminabile de la ghișee, iar traficul în aplicație este gratuit atât în țară, cât și în străinătate.

Nu rata această ocazie! Consultă toate ofertele Vodafone și alege-o pe cea potrivită ție. Apoi descarcă My Vodafone pentru a beneficia de cadourile oferite cu ocazia aniversării.

Oferte Telefonie Mobilă

Vodafone oferă zilnic Net cadou fie că ești abonat sau ai cartelă, vouchere pe care le poți utiliza în magazinul online Vodafone, sau reduceri speciale din partea partenerilor săi. Netul cadou constă în 500 Mb, 1Gb, 2Gb sau 5Gb la abonament sau cartelă. Poți câștiga, de asemenea, 7 € credit la Cartelă, 20 € reducere la factură dacă ești abonat și 20 sau 200 RON reducere în Magazinul Online Vodafone. În ceea ce privește reducerile oferite de partenerii Vodafone, ai ocazia să câștigi următoarele: 50% reducere la produsele selectate Philips, Reducere de 15% la comenzile de flori de pe Floria.ro, Reducere de 20% la produsele selectate din magazinul Answear, Reducere de 10% la produsele Pepper Shoes, Reducere de 25% la produsele Cocofashion, 25 sau 50 € reducere/pasager la biletele de avion achiziționate din aplicația Paravion, 15% reducere la produsele SALAMANDER, Reducere de 10% la comenzile pe Cărtureșt.ro, Reducere de 15% la cumpărăturile din magazinele The Body Shop, Reducere de 20% pentru întreaga ofertă existentă la produsele Flori de ie, Reducere de 10% la cumpărăturile din magazinele Hervis, 20% reducere la produsele OTTER, TEZYO, ALDO și Clarks.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *