Comparație Între Ofertele Digi Fiberlink: Internet Prin Fibră Optică

Digi-Romania.Digi ne-a obișnuit deja cu ofertele sale extrem de avantajoase pentru toate serviciile pe care le oferă, fie ele mobile sau fixe. Serviciul de Internet pentru acasă Fiberlink este oferta Digi de Internet de mare viteză la prețuri mici, cu viteze de transfer de până la 100 Mbps, cu cea mai performanta conexiune la internet (tehnologie FTTB) existenta pe plan mondial la ora actuala!

În prezent, Ofertele Digi Fiberlink disponibile sunt 4 la număr, cu prețuri diferite, în funcție de viteza aleasă de Dumneavoastră.

Fiberlink 100, prima dintre oferte, are un cost lunar de 28 lei cu TVA inclus, iar beneficiile oferite de această sunt numeroase, vitezele fiind de  pana la 100 Mbps în download, upload de până la 100 Mbps și upload in rețea de până la 100 Mbps. Ai trafic nelimitat și conectare gratuită, iar prin abonare vei primi și o reducere dacă optezi și pentru oferta de internet mobil. Vei primi, de asemenea, 2 conturi de internet wireless Wi-Fi oferite gratuit, 2 adrese de email@rdslink.ro, acces gratuit la Digi Online (daca esti abonat si la TV), spațiu de stocare în Digi Storage, la preț redus și, opțional, activare gratuită a funcției Control Parental pentru internet. Cea de-a doua ofertă,

Fiberlink 300, are un tarif de 28 lei/lună, prezentă doar în anumite zone, iar vitezele de conectare în acest caz sunt mai mari: download de până la 300 Mbps, upload in rețea de până la 150 Mbps, upload în internet de până la 150 Mbps. Și în cazul acestui abonament, vei primi  2 conturi de internet wireless Wi-Fi oferite gratuit, 2 adrese de email@rdslink.ro, acces gratuit la Digi Online (daca esti abonat si la TV), spațiu de stocare în Digi Storage, la preț redus și, opțional, activare gratuită a funcției Control Parental pentru internet.

Fiberlink 500 are un cost lunar de 34,00 lei cu TVA inclus, iar vitezele de conectare sunt: download de pana la 500 Mbps, upload in internet de pana la 250 Mbps și upload in retea de pana la 250 Mbps. Pentru a putea atinge viteza MAXIMA de 500 Mbps, calculatorul tau trebuie sa fie echipat cu: Procesor: Intel I5 2,5Ghz (2 CORE) sau echivalent, Memorie RAM: 2GB
Hard Disk: SATA 3 – 7200RPM, Placa de retea gigabit, Sistem de operare: Microsoft Windows 7, Linux, MacOS
Router care sa suporte trafic sustinut de 500 Mbps (optional). Pachetul Fiberlink 500 functioneaza si pe PC-uri cu o configuratie inferioara celei descrise mai sus, dar poate atinge viteze mai mici de 500 Mbps.

Fiberlink 1000 costă 39,00 lei/lună, iar vitezele de conexiune sunt următoarele: download de pana la 1000 Mbps, upload in internet de pana la 500 Mbps și upload in retea de pana la 500 Mbps. În plus, ai 2 conturi de internet wireless Wi-Fi oferite gratuit, 2 adrese de email @rdslink.ro, acces gratuit la Digi Online (daca esti abonat si la TV), gratuit, 50 GB spatiu de stocare in Digi Storage. Optional, activare gratuita a functiei Control Parental pentru internet (ContulmeuDigi.ro) și DNS Dynamic gratuit.

Oferte Internet

Pentru a putea atinge viteza MAXIMA de 1000 Mbps, calculatorul tau trebuie sa fie echipat cu: Procesor: Intel I7 2,2Ghz (4 CORE) sau echivalent, Memorie RAM: 4GB, Hard Disk: SSD, Placa de retea gigabit, Sistem de operare: Microsoft Windows 7, Linux, MacOS, Router care sa suporte trafic sustinut de 1 Gbps (optional)/
Pachetul Fiberlink 1000 functioneaza si pe PC-uri cu o configuratie inferioara celei descrise mai sus, dar poate atinge viteze mai mici de 1000 Mbps.

Aceste oferte pot fi achiziționate atât separat, cât și combinate în pachete cu alte servicii oferite de Digi, cum ar fi telefonia mobilă, fixă, sau abonamentele de televiziune. Pentru activarea unei oferte, este de ajus să completezi formularul direct pe site-ul operatorului Digi și vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un operator. O altă posibilitate de activare este să  mergi  personal într-una dintre casieriile Digi să soliciți activarea abonamentului. Există și posibilitatea preluării echipamentului dorit, în acest caz un router wireless, fie cu plata chiriei lunare pe toată perioada contractuală, fie prin achiziționarea aparatului.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *