Creează-ți Propria Ofertă cu Orange Young

Orange_youngOrange Romania a lansat Orange Young, programul prin care îți poți crea propria ofertă  în funcție de necesitățile tale. Poți personaliza oricare dintre Ofertele Orange, fie că este vorba de un abonament sau de o cartelă PrePay.  Astfel, dacă ai între 18 și 35 ani, folosește configuratorul Orange Young și creează-ți sau recreează-ți propriul abonament. Acest configurator poate fi folosit direct din contul tău Orange, unde poți crea sau modifica abonamentul tău, de fiecare dată când si nevoile tale în materie de comunicare se modifică. Beneficiile acestui program sunt numeroase. Să vedem împreună câteva dintre acestea. Îți personalizezi oferta cu minutele, SMS-urile sau traficul de internet de care ai nevoie, dar și conținutul suplimentar care ți se potrivește, poți alege ce să conțină abonamentul tău, alegi perioadă minimă contractuală de 1 lună sau, dacă vrei prețuri și mai mici la telefoane, 24 de luni. În plus, ai mereu controlul asupra ofrtei tale. Dacă nevoile tale de comunicare se schimbă pe parcurs, îți poți configura oricând un nou abonament, adaptat noilor tale nevoi și poți face toate modificările direct din contul tău Orange. Poți să gestionezi totul online, inclusiv configurarea, activarea ofertei și chiar plata, economisind astfel timp.

Oferte pentru Mobil

La fel și în cazul cartelelor PrePay. Dacă ai vârsta cuprinsă între 14 și 35 ani, îți poți personaliza oferta după bunul plac. Îți personalizezi oferta cu minutele, SMS-urile sau traficul de internet de care ai nevoie, dar și conținutul suplimentar care ți se potrivește. Dacă nevoile tale de comunicare se schimbă pe parcurs, îți poți configura oricând o nouă opțiune adaptată noilor tale nevoi, astfel încât să te bucuri mereu de opțiuni personalizate pentru cartela ta PrePay. Gestionezi totul online, inclusiv configurarea, activarea ofertei și chiar plata direct din contul tău Orange. Opțiunile create cu ajutorul configuratorului Orange Young beneficiază de un bonus aniversar: orice primă opțiune configurată sau reactivată în perioada ofertei va primi un bonus de 10 GB, indiferent de volumul de trafic de internet configurat în opțiune. Acest bonus este valabil până la 31 decembrie 2016 și poate fi consumat doar dacă opțiunea configurată online, activă în cont la data consumului, conține și internet. Bonusul poate fi consumat și dacă în cont este activă o opțiune cu minute de minim 5 euro credit.

Beneficiile nu se opresc aici. Pentru orice opțiune creată cu ajutorul Configuratorului Orange Young primești nelimitat minute și SMS-uri în rețea. Beneficiezi de trafic de internet la viteze 4G sau 3G+ de până la 150 Mbps download și până la 50 Mbps upload pentru 4G, respectiv 43,2 Mbps download și până la 5,76 Mbps upload pentru 3G+.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *