Cu Bye Bye WiFi de la Vodafone, ai internet nelimitat in tara

Pentru a evita ca utilizatorii sai sa aiba mereu dificultati in accesarea retelelor Wi-Fi, Vodafone a gandit optiunea Bye Bye WiFi care te ajuta sa scapi de gandul parolelor prea lungi si te tine conectat in orice moment.
By Bye WiFi este o optiune care poate fi aleasa din apliatia My Vodafone, pe care o adaugi la abonamentul tau RED sau SUPER RED, in termen de 30 zile de la activarea sau reinnoirea abonamentului. In cazul in care ai optat pentru un abonament RED, in primele 3 luni optiunea este gratuita, urmand ca incepand din cea de-a 4-a luna sa platesti 3 euro/luna pentru 2 Gb. Daca abonamentul este din gama SUPER RED, dupa cele 3 luni gratuite, va trebui sa platesti lunar 5 euro pentru 5Gb de internet. La activarea unui abonament, poti alege gratuit unul din smartphone.-urile puse la dispozitie de Vodafone, sau poti achizitiona ce telefon vrei, platind un avans la activarea serviciului.
Uita de retelele WiFi, activeaza Bye Bye WiFi si ramai conectat intotdeauna de oriunde, la reteaua ta de incredere Vodafone.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *