Cum poti avea un smartphone de ultima generatie in rate fara dobanda de la Digi

Inca din momentul lansarii serviciilor mobile, Digi s-a bucurat de un numar extrem de mare de utilizatori, gratie ofertelor avantajoase cu smartphone inclus. Acestea sunt valabile atat la portare, cat si la noile activari, iar gama de telefoane este foarte ampla, gandita special sa acopere necesitatile clientilor, indiferent de varsta.
In prezent, Digi este cunoscut ca fiind operatorul cu cele mai mici preturi in ceea ce priveste serviciile oferite, reusind sa atraga astfel un numar foarte mare de clienti.
Pentru a beneficia de un smartphone gratuit, aveti la dispozitie doua categorii de abonamente, Avantaj sau Optim, respectiv Avantaj 2, Avantaj 3, Avantaj 5 si Optim 2, Optim 3, Optim 5 si Optim Nelimitat. Daca luam ca exemplu cea mai ieftina varianta de abonament, si anume Avantaj 2, al carui pret lunar este de doar 2 euro/luna, sunt disponibile doua modele de telefoane gratuite, E-Boda T310 si Allview M9 Join, in timp ce cu Avantaj 5, in schimbul a 5 euro/luna, beneficiezi de un smartphone gratuit, avand si posibilitatea de a achizitiona unul in rate fixe fara dobanda, achitand un avans la incheierea contractului. In ceea ce priveste gama Optim, cele 4 variante ale acestui abonament iti ofera, pe langa beneficiile convorbirilor gratuite si a internetului de mare viteza, cele mai performante smartphone-uri in rate fara dobanda sau unul gratuit, la alegere din cele peste 10 modele.
Pentru a beneficia de aceste oferte, nu trebuie decat sa fiti abonati la unul dintre serviciile fixe RCS&RDS (televiziune, internet), iar pretul abonamentului pentru telefonia mobila scade daca activati doua sau mai multe. Mai exact, abonamentul Optim Nelimitat are un cost lunar de 4,84 euro pentru un singur abonament, 3,87 euro daca activati doua abonamente, 3,22 euro la trei abonamente, ajungand la 2,9 euro pentru patru sau cinci abonamente. Smartphone-ul gratuit se ofera pentru fiecare abonament in parte.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *