Noul iPhone 7 la doar 2299 lei cu Telekom

Inca de la lansare, noul model de la Apple s-a bucurat de un numar mare de solicitari din partea clientilor fideli, astfel incat stocurile aproape ca au fost epuizate inca din prima saptamana. Acesta este prezent la mare parte din operatorii de telefonie mobila de pe piata, care vin cu oferte atractive pentru orice tip de abonament cu smartphone. Astfel, daca luam ca exemplu modelul cu memorie interna de 128 Gb, pretul acestuia porneste de la 2299 lei la abonamentul Complete XXL in valoare de 44.95 euro/luna, ajungand pana la 3489 lei la abonamentul Talk XS in valoare de 6.95 euro/luna. Cu abonamentul Complete XXL, pe langa beneficiul de a achizitiona noul iPhone 7 la un pret avantajos, beneficiati de minute si sms-uri natinoale nelimitate, 8Gb internet la viteza 4G si 1500 minute internationale. Telefonul vine cu o garantie de 24 luni, iar perioada contractuala, pentru a beneficia de aceasta oferta este de asemenea tot de 24 luni. La incheierea contractului, clientul va primi si un voucher cadou, in valoare de 100 lei, valabil exclusiv pentru contractele incheiate pentru o perioada de 2 ani.
In cazul in care nu se doreste incheierea unui abonament de telefonie mobila, este posibila si achizitionarea aceluiasi telefon fara beneficiile serviciilor mobile, pretul acestui model fiind, in acest caz, de 3999 lei.
In ceea ce priveste modelul iPhone 7 Plus, acesta poate fi achizitional la pretul de 2899 lei impreuna cu abonamentul Complete XXL in schimbul a 44,95 euro lunari cu aceleasi beneficii specificate mai sus, si poate ajunge la pretul de 4089 lei cu abonamentul Talk XS. Si in cauzl acestui model este posibila achizitia fara un abonament de voce si internet, pretul acestuia fiind, in acest caz, de 4399 lei.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *