Oferta De Primăvară De La Digi

Digi vine cu o ofertă atractivă pentru acest început de primăvară pentru portările de abonamente din alte rețele mobile. Astfel, dacă vii cu numărul tău de abonament de la alt operator și te abonezi la Digi Optim Nelimitat și la serviciile fixe Digi, primești reduceri considerabile la prețul telefoanelor mobile, plus cadouri de până la 140 lei.  Reducerea este valabilă pentru toate telefoanele din oferta Digi Mobil și beneficiezi de 50 Gb de internet la orice abonament ales. Să vedem deci, cum poți beneficia de sumele cadou la abonare: 50 lei – daca iti portezi numarul de abonament in reteaua Digi Mobil; 40 lei – daca optezi pentru abonamentul Optim Nelimitat. Pachetul include: 50 GB lunar in reteaua 4G si de pana la 10 GB lunar in reţeaua 3G, convorbiri nelimitate national, mobil si fix; pana la 70 lei – daca te abonezi la Digi Net, serviciul de internet de mare viteza prin fibra optica; pana la 40 lei – daca alegi Digi TV, serviciul de televiziune prin cablu analogic, digital si prin satelit; 20 lei – daca alegi Digi Tel, serviciul de telefonie fixa; 10 lei – daca te abonezi la Digi Net Mobil, serviciul de internet mobil prin modem USB; 10 lei – daca alegi factura electronica.

Oferte Telefonie Mobila

RCS & RDS este lider la portări, atât la telefonia mobilă, cât și la cea fixă. În cei opt ani de când este posibilă schimbarea operatorului de telefonie cu posibilitatea de a păstra numărul, RCS & RDS a primit în reţeaua mobilă Digi Mobil peste 1 milion şi 58.000 de utilizatori, fiind urmat de Vodafone, cu 743.000 de numere, Orange cu mai puţin de 700.000 şi Telekom cu peste 465.000.

Anul trecut au fost efectuate circa 940.000 de portări în reţelele mobile.

RCS&RDS este operatorul cu cele mai multe numere primite în reţeaua mobilă pe anul 2016: peste 434.000 de numere, ceea ce înseamnă aproape jumătate din totalul portărilor din 2016.

Compania este lider la portări și in ceea ce priveste telefonia fixă, astfel încât doar anul trecut, peste 22.000 de utilizatori au ales RCS RDS.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *