Noul iPhone 7, disponibil la Vodafone incepand din septembrie.

Komparatorul iti permite sa consulti toate ofertele mobile ale operatorilor romani cu smartphone inclus. Iata cum poti avea noul iPhone 7 de la Vodafone.

La scurt timp dupa lansarea noului model de iPhone, clientii casei Apple pot achizitiona noul smartphone la preturi avantajoase, achitand un avans la incheierea contractului, avans ce variaza in functie de pretul abonamentului ales. Acesta este disponibil in toate variantele de culori deja cunoscute, insa exista si o noutate in ceea ce priveste acest aspect, fiind introdusa varianta de Negru Lucios. Atat iPhone 7, cat si varianta 7 Plus sunt rezistente la apa, umezeala si praf. In ceea ce priveste memoria interna, si aici a fost introdusa o noutate, astfel incat puteti opta pentru variata cu memorie interna de 256 Gb.
Revenind la modalitatile de achizitie, noul iPhone a fost introdus in toate abonamentele oferite de Vodafone. Luand ca exemplu modelul cel mai economic, cu memorie interna de 32 Gb, preturile incep de la 49€ la abonamentul Super Red 89, ajungand pana la 704€ la abonamentul Ce vrei tu 6/8. De asemenea, acest model poate fi achizitionat si fara abonament, pretul sau fiind in acest caz de 744€.
Aceste oferte sunt valabile atat pentru abonamentele noi, cat si pentru cele deja active, prin prelungirea perioadei contractuale.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *