Samsung Galaxy S7 la preturi atractive cu abonamentele Orange

Orange propune numeroase oferte convenabile pentru a putea obtine, in schimbul unui tarif lunar, cele mai bune telefoane Samsung: Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge. Astfel, cu abonamentul Orange me 42, in schimbul a 42 euro lunari, pe langa minutele si sms-urile nationale nelimitate, 6Gb internet la viteza 4G si 600 minute internationale incluse, poti achizitiona un Samsung Galaxy S7 la pretul de 295 euro. Este o oferta foarte convenabila, avand in vedere ca acelasi model de telefon, achizitionat fara un abonament de voce si internet, costa circa 670 euro. Pentru a beneficia de aceasta oferta, perioada contractuala este de 24 luni cu posibilitate de prelungire la expirarea termenului. Pretul acestui model creste pe masura ce tariful lunar scade, astfel incat poate ajunge pana la 619 euro cu abonamentul Orange Me 8 in valoare de 8 euro/luna.
In ceea ce priveste modelul Galaxy S7 Edge, acesta poate fi achizitionat cu acelasi abonament Orange Me 42, pentru suma de 329 euro. Si acest model este disponibil la toate variantele de abonament, astfel ca impreuna cu abonamentul Orange Me 8, acesta ajunge sa coste undeva la 659 euro.
Ofertele Orange sunt intr-adevar convenabile, avand in vedere ca poti obtine cele doua smartphone-uri de ultima generatie la preturi atractive. Samsung Galaxy S7 si S7 Edge sunt printre cele mai bune telefoane de pe piata, ce detin caracteristici exceptionale. Galaxy S7 are un ecran de 5,1 inci, o grosime de 7,9mm si o camera foto de 12 Mp cu posibilitatea realizarii inregistrarilor video in 4K; Galaxy S7 Edge are, in schimb, un ecar un pic mai mare, de 5.5 inci, cu o memorie extensibila pana la 200 Gb cu microSD.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *