Servicii De Telefonie Fixă De La Telekom

telekomCu serviciul de telefonie fixă oferit de Telekom, poți beneficia de minute gratuite atât naționale, cât și internaționale, pentru convorbiri lunghi cu cei dragi. În ciuda faptului ca serviciul de telefonie mobilă nu mai este în ultima vreme atât de solicitat în rândul persoanelor fizice, Ofertele Telekom sunt atractive și sunt concepute pentru a acoperi necesitățile fiecărui segment de utilizatori.

În prezent, Telekom oferă 3 posibilități de abonament pentru telefonia fixa, care pot fi achiziționate ca atare sau pot fi incluse în pachete cu televiziune și internet. Primul dintre acestea, este Voce L, cel mai complet dintre toate, având un tarif lunar de 12,30 euro/lună cu TVA inclus și îți oferă minute nelimitate  în toate reţelele naţionale fixe, în reţeaua Telekom Romania Mobile şi în reţelele internaţionale din UE (fix), SUA şi Canada (fix şi mobil), 400 min. oricând în toate reţelele naționale (fixe şi mobile) şi internaţionale din UE (fix), SUA şi Canada (fix şi mobil). In plus, dacă ești client nou, primești gratuit un telefon fără fir pe întreaga perioadă contractuală. În ceea ce privește tarifele către rețelele mobile naționale și internaționale, acestea sunt utmătoarele:  reţele mobile naţionale, altele decât Telekom Romania Mobile: 0,0480 €/min (TVA inclus); Tarif în reţele mobile UE: 0,36 €/min (TVA inclus). Voce M, cea de-a doua variantă de abonament de telefonie fixă, are un cost lunar de 10,20 euro/lună cu TVA inclus și ai incluse minute nelimitate oricând în Telekom Romania Mobile şi în toate reţelele fixe naţionale și 200 min. în toate reţelele naţionale (fixe şi mobile) şi internaţionale din UE (fix), SUA şi Canada (fix şi mobil). Ca și în cazul abonamentului precedent, dacă ești client nou vei primi gratuit un telefon fără fir pe întreaga perioadă contractuală.

Oferte Telefonie Fixă 

Ultimul abonament din această serie, Voce S, este și cel mai puțin costisitor, prețul lunar al acestuia fiin de doar 7,20 euro, în care ai incluse minute nelimitate seara şi în weekend în Telekom Romania Mobile şi în toate reţelele fixe naționale și 100 min. în toate reţelele naţionale (fixe şi mobile) şi internaţionale din UE (fix), SUA şi Canada (fix şi mobil). Și la acest abonament vei primi gratuit un telefon fără fir pe întreaga perioadă contractuală. Tarifele pentru apelurile neicluse în ofertă sunt următoarele: Tarif în reţelele Telekom Romania, Telekom Romania Mobile si alte reţele fixe naţionale (în perioada de vârf): 0,0324 €/min (TVA inclus); Tarif în reţele mobile naţionale, altele decât Telekom Romania Mobile: 0,162 €/min (TVA inclus); Tarif în reţele fixe UE, reţele fixe şi mobile SUA şi Canada: 0,1199 €/min (TVA inclus); Tarif în reţele mobile UE: 0,36 €/min (TVA inclus).

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *