Telefonie Fixă prin Fibră Sau Gsm Cu Orange Home Fix

orange.fixȘtim cu toții faptul că telefonia fixă a pierdut numeroși utilizatori din rândul persoanelor fizice, pentru acest serviciu optând în mare parte clienții Business, însă Orange are câteva variante de abonament pentru telefonia fixă adresate persoanelor fizice, care nu pot fi trecute cu vederea. Ofertele Orange pentru abonamentele de telefonie fixă sunt avantajoase, întrucât au costuri destul de reduse, iar beneficiile incluse sunt cu adevărat atrăgătoare. Cu Orange Home Fix Prin Fibră, abonamentul de telefonie fixă prin fibră ai servicii inovative la doar 1,25 euro/lună. Cu opțiunea “Număr unic (Unique number)”, primești apelurile de pe numărul tău de fix direct pe mobil, ca să nu ratezi niciun apel important atunci când nu ești acasă
În plus, ai 100 minute naționale incluse și 100 minute în rețea. Este de remarcat faptul că în cazul acestui abonament, nu ești constrâns în niciun fel de termenii contractuali. Poți renunța oricând pe perioada contractului la serviciile de voce fixă, dacă alegi varianta de abonament fără telefon fix inclus în pachet. În cazul în care optezi pentru varianta de abonament cu telefon inclus, vei primi un telefon Gigaset A120 cordless cu abonamentul pe o perioadă de 24 de luni. După terminarea minutelor incluse in abonamentul Orange Home Fix Prin Fibră, ești taxat cu următoarele tarife pentru apelurile de voce sau fax: 0,05 euro/minut pentru apelurile către rețele fixe naționale; 0,096 euro/minut pentru apelurile către numere de mobil Orange; 0,17 euro/minut pentru apelurile către rețele mobile naționale; 0,087 euro/minut pentru apelurile internaționale către rețele fixe din Europa, SUA și Canada; 0,298 euro/minut pentru apelurile internaționale către rețele mobile din Europa și Israel; 0,744 euro/minut pentru destinațiile din restul lumii.

Oferte Telefonie Fixă și Internet

Orange Home Fix Prin GSM este cea de-a doua posibilitate de abonament pentru telefonia fixă oferită de Orange, cu apeluri nelimitate către numerele favorite Orange și minute gratuite către numerele internaționale fixe.  Cu Orange Home Fix GSM te bucuri de telefonie fixă pentru acasă, oriunde în raza de acoperire a rețelei Orange, și păstrezi legătura cu toți cei importanți pentru tine pentru că ai: Apeluri nelimitate cu numerele favorite Orange, minute incluse către rețele naționale, rețele fixe din UE și rețele fixe și mobile din SUA și Canada, tarife avantajoase către rețele fixe din Europa, SUA și Canada și o singură factură pentru fix și mobil. Minutele incluse în abonament și neconsumate într-o lună nu se reportează în luna următoare. Taxarea convorbirilor se face la secundă, după primul minut, care este indivizibil. În plus, soluția de telefonie fixă pentru acasă de la Orange este ușor de instalat și disponibilă în aria de acoperire Orange. Toate acestea în schimbul tarifului lunar de 4 euro/lună. După terminarea minutelor și mesajelor scrise incluse în abonamentul Orange Home Fix Prin GSM ai următoarele tarife speciale: 0.05 euro/minut către rețelele fixe naționale și 0.17 euro/minut pentru apelurile în rețelele mobile naționale. Împreună cu acest abonament poți alege unul dintre telefoanele puse la dispoziție pentru abonamentele pe o perioadă de 24 de luni. Poți opta pentru un Huawei F317 cu SMS, Ecran LCD monocrom, Identificare apelant, Tonuri polifonice, difuzor integrat și Taste de apelare rapidă, care are un cost standard de 24 euro sau  Huawei FC362 cu SMS, Ecran LCD monocrom, Identificare apelant, Tonuri polifonice, difuzor integrat, Taste de apelare rapidă, Fără cablu. Acest telefon ar avea în mod normal un cost standard de 36 euro.

Serviciul Orange Home Fix poate fi achiziționat doar dacă ai deja un abonament Orange Home Net sau activezi unul. Abonamentele Home Net sunt disponibile în trei variante, Home Net 100, 500 și 1000, cu prețuri cuprinse între 7 și 11 euro pe lună și viteză de conexiune de până la 1000Mbps în download și până la 500 Mbps în upload. În plus, toate aceste abonamente includ și un router wifi gratuit dacă alegi varianta de abonament pe o perioadă de 24 luni. În caz contrar, pentru abonamentele pe o perioadă de 24 luni se percepe o chirie lunară de 4 euro. Pentru activarea serviciului Orange Home Net se percepe o taxă de instalare de 60 de euro (TVA inclus). În cazul abonamentelor semnate pe 24 de luni, nu se percepe o taxă de instalare.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *