Serviciul De Televiziune Oferit De Orange

orangetvOrange, pe lângă ofertele foarte atractive de servicii mobile, are de asemenea câteva opțiuni de abonament pentru televiziune, atât prin cablu, cât și prin satelit. Ofertele Orange sunt convenabile ca preț, deoarece sunt gândite pentru a putea acoperi nevoile oricărui tip de utilizator, cu grile de programe diferite, numeroase extraopțiuni, și posibilitatea de a combina o ofertă de televiziune cu o ofertă mobilă și/sau de internet, în pachete avantajoase.

Cu Orange Home TV, serviciul de televiziune prin cablu, te bucuri de o calitate excelentă a imaginii și de stabilitate crescută a serviciului TV, datorită celor mai noi tehnologii de acces: Fiber to the Home (FTTH) și Fiber to the Building (FTTB). În plus, ai primul TV Box HD inclus, un dispozitiv ce îți permite conectarea a până la 4 echipamente, pentru a te bucura de experiența Home TV în fiecare încăpere din casă. Iar ca să nu ratezi niciun moment important din filmele, emisiunile sau serialele preferate, cu Orange Home TV ai acces la un număr de canale TV și pe smartphone, tabletă sau laptop prin Orange TV Go.

Pentru televiziunea prin cablu, există în momentul de față 3 variante de abonament, cu prețuri și număr de canale diferite. Primul dintre acestea este Analog, care include 54 canale tv și 22 canale disponibile în Orange TV Go, iar prețul acestuia este de doar 6 euro/lună. Cel de-al doilea abonament, Explore, are un tarif lunar de 7 euro, și include 81 canale tv, 10 canale HD  și 42 canale disponibile în Orange TV Go. Ultimul, Global, oferă 120 canale tv, 18 canale HD și 74 canale în Orange TV Go, în schimbul sumei de 9 euro/lună. Fiecare abonament Orange Home TV prin cablu oferă 1 GB de trafic, pe care poți să-l consumi în aplicația Orange TV Go sau pe site-ul tvgo.orange.ro pentru a urmări canalele TV incluse în abonamentul tău.

Oferte Televiziune

Cu Orange Home TV prin satelit ai cea mai variată gamă de canale TV naționale și internaționale și cel mai mare număr de canale HD. În plus, te bucuri de experiența TV și pe laptop, tabletă și telefon. Serviciul Orange Home TV prin satelit este transmis prin tehnologia Direct to Home (DTH). Prin intermediul acesteia, canalele TV sunt retransmise printr-un sistem digital, direct prin satelit, în orice punct situat în aria de acoperire a acestuia. Pentru toate acestea, Orange oferă 4 variante de abonament, pentru ca tu să îl poți alege pe cel potrivit ție. Primul dintre acestea este Local HD, include 35 canale tv românești de interes general, știri, muzică și lifestyle, dintre care 15 au calitate HD. De asemenea, ai 21 canale incluse și în Orange TV Go, iar echipamentul HD este inclus. Prețul acestui abonament, în cazul contractelor pe 24 luni este e 18 lei/lună față de 23 lei/lună în cazul contractelor pe 12 luni. World HD, cel de-al doilea abonament, are incluse 71 canale tv românești și internaționale de interes general, știri, documentare, film, sport, canale pentru copii și muzică, dintre care 28 sunt în calitate HD. Echipamentul HD este inclus, iar în Orange TV Go beneficiaezi de 55 canale incluse. Prețul abonamentului pentru contractele pe 24 luni este de 28 lei/lună, iar pentru cele pe 12 luni este de 36 lei/lună. Cel de-al treilea abonament, Universe HD, include 103 canale tv românești și internaționale din care 47 în calitate HD și 85 canale disponibile în Orange TV Go. Prețul acestuia, cu echipamentul HD inclus, este de 45 lei/lună în cazul contractelor pe 24 luni și de 54 lei/lună în cazul celor pe 12 luni. În cele din urmă, Family HD, cel mai complet din punct de vedere al numărului de canale din grilă, încluzând  nu mai puțin de 106 canale tv românești și internaționale, din care 47 în calitate HD, iar în aplicația Orange TV Go are tot 85 canale, la fel ca în cazul abonamentului precedent. Prețul acestuia pentru abonamentele pe 24 luni este de 35 lei/lună, iar pentru cele încheiate pe o perioadă de 12 luni, de 58 lei/lună.

Indiferent de abonamentul TV pe care îl alegi, pentru abonamentele încheiate pe 24 luni, instalarea și activarea sunt gratuite. În plus, primești 1 GB trafic internet disponibil în aplicațiile Orange TV Go pe tvgo.orange.ro. Dacă alegi abonamentele Local HD+, World HD+, Universe HD+ sau Family HD+, pentru doar 4 € în plus, și ai suplimentar 19 canale live și acces la sute de filme și emisiuni cu opțiunea Movie Go Unlimited și prin aplicațiile partenere Voyo și Antena Play. În plus, ai 3 GB trafic de internet disponibil în aplicațiile Orange TV Go, Voyo și Antena Play, pe tvgo.orange.ro, www.antenaplay.ro sau www.voyo.ro.

 

Tags:,

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *